Please use this identifier to cite or link to this item: http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/21273
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorДреваль, Мар'яна Василівна-
dc.contributor.authorЛісова, Є.М.-
dc.date.accessioned2018-11-22T13:42:17Z-
dc.date.available2018-11-22T13:42:17Z-
dc.date.issued2018-11-
dc.identifier.citationДреваль М. В. Безпека споживання ковбасних виробів / М. В. Древаль, Є. М. Лісова // Актуальні питання лабораторної медицини : матеріали науково-практичної конференції за участю міжнародних спеціалістів, в рамках якої пройшла четверта міжвузівська науково-практична конференція для молодих вчених, студентів та лікарів інтернів «Сучасні проблеми лабораторної медицини», Харків, 20–21 листопада 2018 р. / ХНМУ. – Харків, 2018. – С. 49–50.ru_RU
dc.identifier.urihttps://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/21273-
dc.description.abstractВ роботі розкрита тема безпеки споживання ковбасних виробів з огляду на їх мікробіологічні показники.ru_RU
dc.language.isoukru_RU
dc.publisherХНМУru_RU
dc.subjectковбасні виробиru_RU
dc.subjectхарчові продуктиru_RU
dc.subjectбезпекаru_RU
dc.subjectмікробіологічні показникиru_RU
dc.titleБезпека споживання ковбасних виробівru_RU
dc.typeThesisru_RU
Appears in Collections:Наукові роботи молодих вчених. Кафедра гігієни та екології № 1

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Древаль Ковбасні вироби.docx17,17 kBMicrosoft Word XMLView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.