Please use this identifier to cite or link to this item: http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/21273
Title: Безпека споживання ковбасних виробів
Authors: Древаль, Мар'яна Василівна
Лісова, Є.М.
Keywords: ковбасні вироби
харчові продукти
безпека
мікробіологічні показники
Issue Date: Nov-2018
Publisher: ХНМУ
Citation: Древаль М. В. Безпека споживання ковбасних виробів / М. В. Древаль, Є. М. Лісова // Актуальні питання лабораторної медицини : матеріали науково-практичної конференції за участю міжнародних спеціалістів, в рамках якої пройшла четверта міжвузівська науково-практична конференція для молодих вчених, студентів та лікарів інтернів «Сучасні проблеми лабораторної медицини», Харків, 20–21 листопада 2018 р. / ХНМУ. – Харків, 2018. – С. 49–50.
Abstract: В роботі розкрита тема безпеки споживання ковбасних виробів з огляду на їх мікробіологічні показники.
URI: https://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/21273
Appears in Collections:Наукові роботи молодих вчених. Кафедра гігієни та екології № 1

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Древаль Ковбасні вироби.docx17,17 kBMicrosoft Word XMLView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.