Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/20240
Title: | Показники функціонального стану печінки щурів, у харчовому раціоні яких використовували пальмову олію |
Authors: | Радзивіл, Ірина Ігорівна Осіташвілі, Кристина Денисівна Бантковський, Олег Вячеславович Горбач, Тетяна Вікторівна |
Issue Date: | Apr-2018 |
Publisher: | НФаУ |
Citation: | Показники функціонального стану печінки щурів, у харчовому раціоні яких використовували пальмову олію / І. І. Радзивіл, К. Д. Осіташвілі, О. В. Бантковський, Т. В. Горбач // Актуальні проблеми експериментальної та клінічної біохімії : матеріали науково-практичної конференції з міжнародною участю, Харків, 12–13 квітня 2018 р. / НФаУ. – Харків, 2018. – С. 46. |
URI: | https://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/20240 |
ISBN: | 978-966-615-537-8 |
Appears in Collections: | Наукові роботи молодих вчених. Кафедра біологічної хімії |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Радзивіл_46.docx | 29,19 kB | Microsoft Word XML | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.