Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/20240
Назва: Показники функціонального стану печінки щурів, у харчовому раціоні яких використовували пальмову олію
Автори: Радзивіл, Ірина Ігорівна
Осіташвілі, Кристина Денисівна
Бантковський, Олег Вячеславович
Горбач, Тетяна Вікторівна
Дата публікації: кві-2018
Видавництво: НФаУ
Бібліографічний опис: Показники функціонального стану печінки щурів, у харчовому раціоні яких використовували пальмову олію / І. І. Радзивіл, К. Д. Осіташвілі, О. В. Бантковський, Т. В. Горбач // Актуальні проблеми експериментальної та клінічної біохімії : матеріали науково-практичної конференції з міжнародною участю, Харків, 12–13 квітня 2018 р. / НФаУ. – Харків, 2018. – С. 46.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/20240
ISBN: 978-966-615-537-8
Розташовується у зібраннях:Наукові роботи молодих вчених. Кафедра біологічної хімії

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Радзивіл_46.docx29,19 kBMicrosoft Word XMLПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.