Please use this identifier to cite or link to this item: http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/20240
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorРадзивіл, Ірина Ігорівна-
dc.contributor.authorОсіташвілі, Кристина Денисівна-
dc.contributor.authorБантковський, Олег Вячеславович-
dc.contributor.authorГорбач, Тетяна Вікторівна-
dc.date.accessioned2018-09-05T07:00:19Z-
dc.date.available2018-09-05T07:00:19Z-
dc.date.issued2018-04-
dc.identifier.citationПоказники функціонального стану печінки щурів, у харчовому раціоні яких використовували пальмову олію / І. І. Радзивіл, К. Д. Осіташвілі, О. В. Бантковський, Т. В. Горбач // Актуальні проблеми експериментальної та клінічної біохімії : матеріали науково-практичної конференції з міжнародною участю, Харків, 12–13 квітня 2018 р. / НФаУ. – Харків, 2018. – С. 46.ru_RU
dc.identifier.isbn978-966-615-537-8-
dc.identifier.urihttps://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/20240-
dc.language.isoukru_RU
dc.publisherНФаУru_RU
dc.titleПоказники функціонального стану печінки щурів, у харчовому раціоні яких використовували пальмову оліюru_RU
dc.typeThesis-
Appears in Collections:Наукові роботи молодих вчених. Кафедра біологічної хімії

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Радзивіл_46.docx29,19 kBMicrosoft Word XMLView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.