Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/20240
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Радзивіл, Ірина Ігорівна | - |
dc.contributor.author | Осіташвілі, Кристина Денисівна | - |
dc.contributor.author | Бантковський, Олег Вячеславович | - |
dc.contributor.author | Горбач, Тетяна Вікторівна | - |
dc.date.accessioned | 2018-09-05T07:00:19Z | - |
dc.date.available | 2018-09-05T07:00:19Z | - |
dc.date.issued | 2018-04 | - |
dc.identifier.citation | Показники функціонального стану печінки щурів, у харчовому раціоні яких використовували пальмову олію / І. І. Радзивіл, К. Д. Осіташвілі, О. В. Бантковський, Т. В. Горбач // Актуальні проблеми експериментальної та клінічної біохімії : матеріали науково-практичної конференції з міжнародною участю, Харків, 12–13 квітня 2018 р. / НФаУ. – Харків, 2018. – С. 46. | ru_RU |
dc.identifier.isbn | 978-966-615-537-8 | - |
dc.identifier.uri | https://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/20240 | - |
dc.language.iso | uk | ru_RU |
dc.publisher | НФаУ | ru_RU |
dc.title | Показники функціонального стану печінки щурів, у харчовому раціоні яких використовували пальмову олію | ru_RU |
dc.type | Thesis | - |
Appears in Collections: | Наукові роботи молодих вчених. Кафедра біологічної хімії |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Радзивіл_46.docx | 29,19 kB | Microsoft Word XML | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.