Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/19373
Назва: Потенціал регіональних економік як чинник управління розвитком і конкурентоспроможністю держави
Автори: Чухно, Інна Анатоліївна
Теми: Управління розвитком
територіальний розвиток
потенціал регіону
конкурентоспроможність регіону
Дата публікації: 24-бер-2018
Бібліографічний опис: Чухно І. А. Потенціал регіональних економік як чинник управління розвитком і конкурентоспроможністю держави / І. А. Чухно // Підвищення рівня використання економічного потенціалу у напрямку розвитку регіональної економіки : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, Львів, 24 березня 2018 р. / ГО «Львівська економічна фундація». – Львів : ЛЕФ, 2018. – С. 87–90.
Короткий огляд (реферат): В роботі актуалізовано необхідність вишукувати всі наявні фактори та резерви, використання яких зможе забезпечити стабілізацію економічної ситуації в державі та створити умови для її подальшого зростання, підвищення конкурентоспроможності України на міжнародному ринку, та, на цій основі, рівня та якості життя населення. Визначено, що при плануванні та реалізації регіонального управління та управління регіональним економічним розвитком зокрема слід враховувати економічні, соціальні, політичні, інституційні та інші регіональні особливості. Це дозволить посилити територіальний вплив політики розвитку шляхом максимального використання особливостей та потенціалу розвитку регіону та окремих територій.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/19373
Розташовується у зібраннях:Наукові праці. Кафедра громадського здоров'я та управління охороною здоров'я

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ПОТЕНЦІАЛ РЕГІОНАЛЬНИХ ЕКОНОМІК.docx17,89 kBMicrosoft Word XMLПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.