Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/19262
Назва: | Low meat consumption as a risk factor of high tuberculosis incidence |
Автори: | Iliukha, S. |
Теми: | tuberculosis incidence risk factors |
Дата публікації: | 22-січ-2018 |
Бібліографічний опис: | Iliukha S. Low meat consumption as a risk factor of high tuberculosis incidence / S. Iliukha // Медицина ІІІ тисячоліття : збірник тез міжвузівської конференції молодих вчених та студентів присвячений до 213-ої річниці відкриття Харківської вищої медичної школи, Харків, 22–24 січня 2018 р. – Харків, 2018. – С. 221–222. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/19262 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові роботи молодих вчених. Кафедра епідеміології |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Low meat consumption as a risk factor of high tuberculosis incidence.pdf | 2,55 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.