Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/19262
Назва: Low meat consumption as a risk factor of high tuberculosis incidence
Автори: Iliukha, S.
Теми: tuberculosis incidence
risk factors
Дата публікації: 22-січ-2018
Бібліографічний опис: Iliukha S. Low meat consumption as a risk factor of high tuberculosis incidence / S. Iliukha // Медицина ІІІ тисячоліття : збірник тез міжвузівської конференції молодих вчених та студентів присвячений до 213-ої річниці відкриття Харківської вищої медичної школи, Харків, 22–24 січня 2018 р. – Харків, 2018. – С. 221–222.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/19262
Розташовується у зібраннях:Наукові роботи молодих вчених. Кафедра епідеміології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Low meat consumption as a risk factor of high tuberculosis incidence.pdf2,55 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.