Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/19262
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Iliukha, S. | - |
dc.date.accessioned | 2018-03-23T08:04:10Z | - |
dc.date.available | 2018-03-23T08:04:10Z | - |
dc.date.issued | 2018-01-22 | - |
dc.identifier.citation | Iliukha S. Low meat consumption as a risk factor of high tuberculosis incidence / S. Iliukha // Медицина ІІІ тисячоліття : збірник тез міжвузівської конференції молодих вчених та студентів присвячений до 213-ої річниці відкриття Харківської вищої медичної школи, Харків, 22–24 січня 2018 р. – Харків, 2018. – С. 221–222. | ru_RU |
dc.identifier.uri | https://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/19262 | - |
dc.language.iso | en | ru_RU |
dc.subject | tuberculosis incidence | ru_RU |
dc.subject | risk factors | ru_RU |
dc.title | Low meat consumption as a risk factor of high tuberculosis incidence | ru_RU |
dc.type | Thesis | ru_RU |
Appears in Collections: | Наукові роботи молодих вчених. Кафедра епідеміології |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Low meat consumption as a risk factor of high tuberculosis incidence.pdf | 2,55 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.