Please use this identifier to cite or link to this item: http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/19262
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorIliukha, S.-
dc.date.accessioned2018-03-23T08:04:10Z-
dc.date.available2018-03-23T08:04:10Z-
dc.date.issued2018-01-22-
dc.identifier.citationIliukha S. Low meat consumption as a risk factor of high tuberculosis incidence / S. Iliukha // Медицина ІІІ тисячоліття : збірник тез міжвузівської конференції молодих вчених та студентів присвячений до 213-ої річниці відкриття Харківської вищої медичної школи, Харків, 22–24 січня 2018 р. – Харків, 2018. – С. 221–222.ru_RU
dc.identifier.urihttps://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/19262-
dc.language.isoenru_RU
dc.subjecttuberculosis incidenceru_RU
dc.subjectrisk factorsru_RU
dc.titleLow meat consumption as a risk factor of high tuberculosis incidenceru_RU
dc.typeThesisru_RU
Appears in Collections:Наукові роботи молодих вчених. Кафедра епідеміології

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Low meat consumption as a risk factor of high tuberculosis incidence.pdf2,55 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.