Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/18538
Назва: Лазерна технологія поділу ізотопу 11С для його використання у ПЕТ-дослідженнях
Автори: Ашуров, Артем Едуардович
Човпан, Гана Олексіївна
Теми: радіонукліди
точка анігіляції
лазерна технологія
Дата публікації: 12-бер-2017
Бібліографічний опис: Ашуров А. Е. Лазерна технологія поділу ізотопу 11С для його використання у ПЕТ-дослідженнях / А. Е. Ашуров, Г. О. Човпан // Актуальні проблеми фізики та їх інформаційне забезпечення : матеріали ХVII Регіональної наукової студентської конференції, Харків, 12–13 квітня 2017 р. – Харків, 2017. – С. 185–187.
Короткий огляд (реферат): Методи позитрон-емісійної томографії займають особливе місце в ядерній діагностиці. На відміну від класичних методів (таких як комп'ютерна та магнітно-резонансна томографії), що дозволяють отримувати зображення тільки анатомічних структур і змін в них, ПЕТ дозволяє проводити кількісний аналіз біохімічних або фізіологічних функцій. Ця інформація часто дозволяє виявити функціональні зміни, викликані захворюванням, задовго до появи будь-яких морфологічних змін. Зокрема, ПЕТ – єдиний апарат, що дозволяє діагностувати пухлину на "нульовій" стадії.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/18538
Розташовується у зібраннях:Наукові роботи молодих вчених. Кафедра медичної та біологічної фізики і медичної інформатики

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Лазерна технологія поділу ізотопу.docx24,09 kBMicrosoft Word XMLПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.