Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/16395
Назва: Підвищення рівня безпеки йодованої кухонної солі
Автори: Каліненко, Ольга Сергіївна
Дата публікації: 20-кві-2017
Видавництво: Національний університет кораблебудування ім. адмірала Макарова, Миколаїв
Бібліографічний опис: Каліненко О. С. Підвищення рівня безпеки йодованої кухонної солі / О. С. Каліненко // Актуальні проблеми сучасної хімії : матеріали Всеукраїнської науково–практичної конференції студентів, аспірантів та молодих вчених, Миколаїв, 20–22 квітня 2017 р. / Національний університет кораблебудування ім. адмірала Макарова. – Миколаїв, 2017. – С. 35.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/16395
Розташовується у зібраннях:Наукові роботи молодих вчених. Кафедра медичної та біоорганічної хімії

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Тези.Хімія.2017-35-35.pdf172,53 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.