Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/16395
Назва: | Підвищення рівня безпеки йодованої кухонної солі |
Автори: | Каліненко, Ольга Сергіївна |
Дата публікації: | 20-кві-2017 |
Видавництво: | Національний університет кораблебудування ім. адмірала Макарова, Миколаїв |
Бібліографічний опис: | Каліненко О. С. Підвищення рівня безпеки йодованої кухонної солі / О. С. Каліненко // Актуальні проблеми сучасної хімії : матеріали Всеукраїнської науково–практичної конференції студентів, аспірантів та молодих вчених, Миколаїв, 20–22 квітня 2017 р. / Національний університет кораблебудування ім. адмірала Макарова. – Миколаїв, 2017. – С. 35. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/16395 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові роботи молодих вчених. Кафедра медичної та біоорганічної хімії |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Тези.Хімія.2017-35-35.pdf | 172,53 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.