Please use this identifier to cite or link to this item: http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/16395
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКаліненко, Ольга Сергіївна-
dc.date.accessioned2017-06-07T13:32:18Z-
dc.date.available2017-06-07T13:32:18Z-
dc.date.issued2017-04-20-
dc.identifier.citationКаліненко О. С. Підвищення рівня безпеки йодованої кухонної солі / О. С. Каліненко // Актуальні проблеми сучасної хімії : матеріали Всеукраїнської науково–практичної конференції студентів, аспірантів та молодих вчених, Миколаїв, 20–22 квітня 2017 р. / Національний університет кораблебудування ім. адмірала Макарова. – Миколаїв, 2017. – С. 35.ru_RU
dc.identifier.urihttps://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/16395-
dc.language.isoukru_RU
dc.publisherНаціональний університет кораблебудування ім. адмірала Макарова, Миколаївru_RU
dc.titleПідвищення рівня безпеки йодованої кухонної соліru_RU
dc.typeThesisru_RU
Appears in Collections:Наукові роботи молодих вчених. Кафедра медичної та біоорганічної хімії

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Тези.Хімія.2017-35-35.pdf172,53 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.