Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/15140
Назва: | Биохимические составляющие чая и их влияние на функции организма |
Автори: | Александрова, Катерина Владимировна Журавлева, Полина Владимировна Мартынова, Светлана Николаевна |
Дата публікації: | лис-2016 |
Видавництво: | ХНМУ |
Бібліографічний опис: | Александрова К. В. Биохимические составляющие чая и их влияние на функции организма / К. В. Александрова, П. В. Журавлева, С. Н. Мартынова // Актуальные проблемы экспериментальной и клинической биохимии : материалы V Научно-практической конференции, посвященной 70-й годовщине со дня рождения В. И. Жукова, Харьков, 14 ноября 2016 г. – Харьков, 2016. – С. 13–14. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/15140 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові праці. Кафедра біологічної хімії |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Александрова К.В.docx | 13,32 kB | Microsoft Word XML | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.