Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/13244
Назва: Спосіб мінералізації проб харчових продуктів для визначення плюмбуму та кадмію
Автори: Юрченко, Олег Іванович
Бакланова, Лариса Володимирівна
Каліненко, Ольга Сергіївна
Бакланов, Олександр Миколайович
Дата публікації: 25-кві-2016
Видавництво: Державна служба інтелектуальної власності України
Бібліографічний опис: Пат. на корисну модель 106187 Україна, МПК G01N 31/00. Спосіб мінералізації проб харчових продуктів для визначення плюмбуму та кадмію / О. І. Юрченко, Л. В. Бакланова, О. С. Каліненко, О. М. Бакланов (UA). - № u 2015 07918 ; Заявл. 10.08.2015 ; Опубл. 25.04.2016, Бюл. № 8.
Короткий огляд (реферат): Спосіб мінералізації проб харчових продуктів для визначення свинцю та кадмію, що включає обвуглювання на електроплитці з інтенсифікацією ІЧ опроміненням та наступну обробку обвуглених проб харчових продуктів парами газоподібних окиснювачів – хлору або оксидів азоту, який відрізняється тим, що обробку обвуглених проб харчових продуктів парами окиснювачів ведуть при температурі 60 – 70 оС з інтенсифікацією ультразвуком частотою 2,5 – 4,0 МГц, інтенсивністю 8,5 – 12,0 Вт/см2 до появи золи білого або біло-сірого кольору.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/13244
Розташовується у зібраннях:Наукові праці. Кафедра медичної та біоорганічної хімії

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Патент ХНМУ.doc203 kBMicrosoft WordПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.