Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/13244
Назва: | Спосіб мінералізації проб харчових продуктів для визначення плюмбуму та кадмію |
Автори: | Юрченко, Олег Іванович Бакланова, Лариса Володимирівна Каліненко, Ольга Сергіївна Бакланов, Олександр Миколайович |
Дата публікації: | 25-кві-2016 |
Видавництво: | Державна служба інтелектуальної власності України |
Бібліографічний опис: | Пат. на корисну модель 106187 Україна, МПК G01N 31/00. Спосіб мінералізації проб харчових продуктів для визначення плюмбуму та кадмію / О. І. Юрченко, Л. В. Бакланова, О. С. Каліненко, О. М. Бакланов (UA). - № u 2015 07918 ; Заявл. 10.08.2015 ; Опубл. 25.04.2016, Бюл. № 8. |
Короткий огляд (реферат): | Спосіб мінералізації проб харчових продуктів для визначення свинцю та кадмію, що включає обвуглювання на електроплитці з інтенсифікацією ІЧ опроміненням та наступну обробку обвуглених проб харчових продуктів парами газоподібних окиснювачів – хлору або оксидів азоту, який відрізняється тим, що обробку обвуглених проб харчових продуктів парами окиснювачів ведуть при температурі 60 – 70 оС з інтенсифікацією ультразвуком частотою 2,5 – 4,0 МГц, інтенсивністю 8,5 – 12,0 Вт/см2 до появи золи білого або біло-сірого кольору. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/13244 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові праці. Кафедра медичної та біоорганічної хімії |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Патент ХНМУ.doc | 203 kB | Microsoft Word | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.