Please use this identifier to cite or link to this item: http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/13244
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЮрченко, Олег Іванович-
dc.contributor.authorБакланова, Лариса Володимирівна-
dc.contributor.authorКаліненко, Ольга Сергіївна-
dc.contributor.authorБакланов, Олександр Миколайович-
dc.date.accessioned2016-06-23T09:34:58Z-
dc.date.available2016-06-23T09:34:58Z-
dc.date.issued2016-04-25-
dc.identifier.citationПат. на корисну модель 106187 Україна, МПК G01N 31/00. Спосіб мінералізації проб харчових продуктів для визначення плюмбуму та кадмію / О. І. Юрченко, Л. В. Бакланова, О. С. Каліненко, О. М. Бакланов (UA). - № u 2015 07918 ; Заявл. 10.08.2015 ; Опубл. 25.04.2016, Бюл. № 8.ru_RU
dc.identifier.urihttps://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/13244-
dc.description.abstractСпосіб мінералізації проб харчових продуктів для визначення свинцю та кадмію, що включає обвуглювання на електроплитці з інтенсифікацією ІЧ опроміненням та наступну обробку обвуглених проб харчових продуктів парами газоподібних окиснювачів – хлору або оксидів азоту, який відрізняється тим, що обробку обвуглених проб харчових продуктів парами окиснювачів ведуть при температурі 60 – 70 оС з інтенсифікацією ультразвуком частотою 2,5 – 4,0 МГц, інтенсивністю 8,5 – 12,0 Вт/см2 до появи золи білого або біло-сірого кольору.ru_RU
dc.language.isoukru_RU
dc.publisherДержавна служба інтелектуальної власності Україниru_RU
dc.titleСпосіб мінералізації проб харчових продуктів для визначення плюмбуму та кадміюru_RU
dc.typePatentru_RU
Appears in Collections:Наукові праці. Кафедра медичної та біоорганічної хімії

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Патент ХНМУ.doc203 kBMicrosoft WordView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.