Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/13244
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Юрченко, Олег Іванович | - |
dc.contributor.author | Бакланова, Лариса Володимирівна | - |
dc.contributor.author | Каліненко, Ольга Сергіївна | - |
dc.contributor.author | Бакланов, Олександр Миколайович | - |
dc.date.accessioned | 2016-06-23T09:34:58Z | - |
dc.date.available | 2016-06-23T09:34:58Z | - |
dc.date.issued | 2016-04-25 | - |
dc.identifier.citation | Пат. на корисну модель 106187 Україна, МПК G01N 31/00. Спосіб мінералізації проб харчових продуктів для визначення плюмбуму та кадмію / О. І. Юрченко, Л. В. Бакланова, О. С. Каліненко, О. М. Бакланов (UA). - № u 2015 07918 ; Заявл. 10.08.2015 ; Опубл. 25.04.2016, Бюл. № 8. | ru_RU |
dc.identifier.uri | https://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/13244 | - |
dc.description.abstract | Спосіб мінералізації проб харчових продуктів для визначення свинцю та кадмію, що включає обвуглювання на електроплитці з інтенсифікацією ІЧ опроміненням та наступну обробку обвуглених проб харчових продуктів парами газоподібних окиснювачів – хлору або оксидів азоту, який відрізняється тим, що обробку обвуглених проб харчових продуктів парами окиснювачів ведуть при температурі 60 – 70 оС з інтенсифікацією ультразвуком частотою 2,5 – 4,0 МГц, інтенсивністю 8,5 – 12,0 Вт/см2 до появи золи білого або біло-сірого кольору. | ru_RU |
dc.language.iso | uk | ru_RU |
dc.publisher | Державна служба інтелектуальної власності України | ru_RU |
dc.title | Спосіб мінералізації проб харчових продуктів для визначення плюмбуму та кадмію | ru_RU |
dc.type | Patent | ru_RU |
Appears in Collections: | Наукові праці. Кафедра медичної та біоорганічної хімії |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Патент ХНМУ.doc | 203 kB | Microsoft Word | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.