Please use this identifier to cite or link to this item: http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/28970
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГубина-Вакулик, Галина Ивановна-
dc.contributor.authorГорбач, Татьяна Викторовна-
dc.contributor.authorДенисенко, С.А.-
dc.contributor.authorГойдина, В.С.-
dc.date.accessioned2021-06-16T17:28:05Z-
dc.date.available2021-06-16T17:28:05Z-
dc.date.issued2021-04-06-
dc.identifier.citationПищевой краситель тартразин - фактор риска развития нефропатии / Г. И. Губина–Вакулик, Т. В. Горбач, С. А. Денисенко, В. С. Гойдина // Фізіологія, валеологія, медицина: сучасний стан та перспективи розвитку : матеріали Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції (06 квітня 2021 р., м. Харків). – Xарків : НФаУ, 2021. – С. 59–60.en_US
dc.identifier.urihttps://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/28970-
dc.language.isoruen_US
dc.publisherНФаУen_US
dc.titleПищевой краситель тартразин - фактор риска развития нефропатииen_US
dc.typeThesisen_US
Appears in Collections:Наукові праці. Кафедра біологічної хімії

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Губина-Вакулик 59-60.pdf402,33 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.