Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/25675
Назва: Кочанная капуста и питательныя вещества въ ней содержащаяся при свѣжем и при квашенномъ состояніи ея (съ 2-мя аналитическими таблицами приложенными къ тексту)
Інші назви: Кочанная капуста и питательные вещества, в ней содержащиеся, при свежем и при квашенном состоянии ее (с 2-мя аналитическими таблицами, приложенными к тексту)
Автори: Нехамесъ, Я.
Дата публікації: 1881
Бібліографічний опис: Нехамесъ Я. Кочанная капуста и питательныя вещества въ ней содержащаяся при свѣжем и при квашенномъ состояніи ея (съ 2-мя аналитическими таблицами приложенными къ тексту). : дис. ... д-ра медицины / Я. Нехамесъ. – С.-Петербург : Типографія А. Г. Сыркина, 1881. – 50 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/25675
Розташовується у зібраннях:Дисертації 1805-1940 рр.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Нехамес_Я_64826.pdf19,05 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.