Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/25675
Назва: | Кочанная капуста и питательныя вещества въ ней содержащаяся при свѣжем и при квашенномъ состояніи ея (съ 2-мя аналитическими таблицами приложенными къ тексту) |
Інші назви: | Кочанная капуста и питательные вещества, в ней содержащиеся, при свежем и при квашенном состоянии ее (с 2-мя аналитическими таблицами, приложенными к тексту) |
Автори: | Нехамесъ, Я. |
Дата публікації: | 1881 |
Бібліографічний опис: | Нехамесъ Я. Кочанная капуста и питательныя вещества въ ней содержащаяся при свѣжем и при квашенномъ состояніи ея (съ 2-мя аналитическими таблицами приложенными къ тексту). : дис. ... д-ра медицины / Я. Нехамесъ. – С.-Петербург : Типографія А. Г. Сыркина, 1881. – 50 с. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/25675 |
Розташовується у зібраннях: | Дисертації 1805-1940 рр. |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Нехамес_Я_64826.pdf | 19,05 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.