Please use this identifier to cite or link to this item: http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/6863
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЖуравльова, Лариса Володимирівна-
dc.contributor.authorМоїсеєнко, Тетяна Анатоліївна-
dc.date.accessioned2014-09-30T06:32:46Z-
dc.date.available2014-09-30T06:32:46Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationЖуравльова Л. В. Вплив особливостей раціону на функціональний стан жовчного міхура у хворих на метаболічний синдром / Л. В. Журавльова, Т. А. Моїсеєнко // Міждисциплінарні аспекти цукрового діабету : матеріали науково-практичної конференції з міжнародною участю, присвяченої 210-річчю з дня заснування ХНМУ та 75-ти річчю з дня народження професора В. М. Хворостінки 11 вересня 2014 р. / за ред. Л. В. Журавльової [та ін.]. – Харків, 2014. – С. 55.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/6863-
dc.description.abstractМетою дослідження було визначення впливу вуглеводного компоненту раціону пацієнтів на функціональний стан жовчного міхура у хворих на метаболічний синдром.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectфункціональний стан жовчного міхураuk_UA
dc.subjectметаболічний синдромuk_UA
dc.titleВплив особливостей раціону на функціональний стан жовчного міхура у хворих на метаболічний синдромuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Appears in Collections:Наукові праці. Кафедра внутрішньої медицини № 3 та ендокринології



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.