Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/6863
Назва: | Вплив особливостей раціону на функціональний стан жовчного міхура у хворих на метаболічний синдром |
Автори: | Журавльова, Лариса Володимирівна Моїсеєнко, Тетяна Анатоліївна |
Теми: | функціональний стан жовчного міхура метаболічний синдром |
Дата публікації: | 2014 |
Бібліографічний опис: | Журавльова Л. В. Вплив особливостей раціону на функціональний стан жовчного міхура у хворих на метаболічний синдром / Л. В. Журавльова, Т. А. Моїсеєнко // Міждисциплінарні аспекти цукрового діабету : матеріали науково-практичної конференції з міжнародною участю, присвяченої 210-річчю з дня заснування ХНМУ та 75-ти річчю з дня народження професора В. М. Хворостінки 11 вересня 2014 р. / за ред. Л. В. Журавльової [та ін.]. – Харків, 2014. – С. 55. |
Короткий огляд (реферат): | Метою дослідження було визначення впливу вуглеводного компоненту раціону пацієнтів на функціональний стан жовчного міхура у хворих на метаболічний синдром. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/6863 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові праці. Кафедра внутрішньої медицини № 3 та ендокринології |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
ВПЛИВ ОСОБЛИВОСТЕЙ РАЦІОНУ НА ФУНКЦІОНАЛЬНИЙ СТАН ЖОВЧНОГО МІХУРА У ХВОРИХ НА МЕТАБОЛІЧНИЙ СИНДРОМ.pdf | 89,46 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.