Please use this identifier to cite or link to this item: http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/33425
Title: Відеолекції з гістології, цитології та ембріології як складова система дистанційного навчання та самостійної роботи студентів
Authors: Мар'єнко, Наталія Іванівна
Степаненко, Олександр Юрійович
Keywords: доповідь
заняття
клінічне мислення
науково-дослідницька робота
пошукова робота
2023у
Issue Date: Jun-2023
Publisher: КНМУ
Citation: Степаненко О.Ю. Відеолекції з гістології, цитології та ембріології як складова система дистанційного навчання та самостійної роботи студентів / О.Ю. Степаненко, Н.І. Мар’єнко // Тканинні реакції в нормі, експерименті та клініці : матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції з міжнародною участю, присвяченої пам’яті професора Ю. Б. Чайковського, Київ, 8–9 червня 2023 р. / КНМУ. – Київ, 2023. – С. 166─167.
Abstract: Студенти, чиї доповіді визнано найкращими, мають можливість виступити на засіданнях студентського наукового гуртка кафедри, а також на науковій конференції студентів та молодих вчених, яка щорічно проводиться в університеті. Така робота сприяє інтелектуальному розвитку студента, знайомить його з особливостям роботи з науковою літературою як на паперових так і електронних носіях (робота з електронними базами та бібліотеками, такими як https://pubmed. ncbi. nlm. nih. gov/, https:// library. gov. ua/, https://lib. zsmu. edu. ua/), закладає основи як індивідуальної так і групової або колективної праці, основи статистичного та метааналізу, готує до публічних доповідей і роботи з аудиторією. Треба зазначити, що такий вид праці дуже позитивно сприймається студентами. Багато з них активно включається у роботу і, крім запланованих тем, студенти іноді пропонують власні теми для досліджень. Висновки. Участь в науково-дослідній роботі має ґрунтовну мету розвитку клінічного мислення студента та його компетентностей, закладає основи статистичного та метааналізу. Як результат, здобувач освіти отримує навички індивідуальної та командної роботи, а також досвід публічних виступів і роботи з аудиторією.
URI: http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/33425
Appears in Collections:Наукові праці. Кафедра гістології, цитології та ембріології



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.