Please use this identifier to cite or link to this item: http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/33315
Title: Встановлення відмінностей розподілу показників вуглеводного та ліпідного обміну за групами крові системи АВ0 у пацієнтів кардіологічного профілю
Authors: Пивоваров, Олександр Васильович
Таранська, Г.О.
Keywords: вуглеводний обмін
загальний холестерин
гіперглікемія
система груп крові АВ0
2023у
Issue Date: 2023
Citation: Пивоваров О. В. Встановлення відмінностей розподілу показників вуглеводного та ліпідного обміну за групами крові системи АВ0 у пацієнтів кардіологічного профілю / О. В. Пивоваров, Г. О. Таранська // Механізми розвитку патологічних процесів і хвороб та їх фармакологічна корекція : матеріали VІ науково- практичної internet-конференції з міжнародною участю, м. Харків, 16 листопада 2023 р. ─ Харків : НФаУ, 2023. ─ С. 379.
Abstract: Дослідження вчених демонструють зв'язок групи крові АВ0 з різними захворюваннями. Питання виявлення зв’язку між групою крові у кардіологічних хворих гіперхолестеринемію та гіперглікемію має велике лікувально-діагностичне значення і потребує додаткового вивчення. Дослідження присвячене визначенню відмінностей розподілу показників вуглеводного та ліпідного обміну за групами крові системи АВ0. Перспективи подальших досліджень полягають в додатковому обстеженні пацієнтів кардіологічного профілю з урахуванням груп крові.
URI: http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/33315
Appears in Collections:Наукові праці. Кафедра внутрішньої медицини № 3 та ендокринології

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Тези_Пивоваров О_В_НФаУ_2023.pdf623,12 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.