Please use this identifier to cite or link to this item: http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/33305
Title: Капустник Валерій Андрійович: до 70-річчя від дня народження та 45-річчя науково-педагогічної діяльності
Authors: Киричок, І.В. (укладач)
Кравченко, С.А. (укладач)
Куц, О.В. (укладач)
Бєлєвцова, Я.С. (укладач)
Жорник, Я.Є. (укладач)
Keywords: 2023у
Issue Date: 2023
Citation: Капустник Валерій Андрійович: до 70-річчя від дня народження та 45-річчя науково-педагогічної діяльності : біобібліографічний покажчик / уклад.: І. В. Киричок, С. А. Кравченко, О. В. Куц, Я. С. Бєлєвцова, Я. Є. Жорник ; Харківський національний медичний університет. – Харків, 2023. – 112 с.
Abstract: біобібліографічному покажчику представлені біографічний нарис про життя та науково-педагогічну діяльність ректора Харківського національного медичного універсиету професора Валерія Андрійовича Капустника, його наукові праці щодо професійних захворювань, педагогічної роботи, менеджменту вищої медичної школи, історії ХНМУ та ін., дисертаційні роботи, які виконані і зараз виконуються під його науковим керівництвом, а також інтерв’ю, світлини. Особливістю покажчика є наявність в бібліографічних описах посилань на повні тексти робіт, представлених в електронному архіві університету – Репозитарії ХНМУ, а також позначені роботи, що опубліковані в періодичних виданнях, проіндексованих у міжнародних наукометричних базах Web of Science та Scopus. Видання призначено для лікарів, науковців, біографів, істориків, фахівців вищої медичної школи, бібліографів.
Description: Рекомендовано до друку рішенням Вченої ради Харківського національного медичного університету (протокол №8 від 31.08.2023).
URI: http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/33305
ISBN: 978–966–2094–56–5
Appears in Collections:Бібліографічна продукція. Наукова бібліотека

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
КАПУСТНИК ВА_біобібліографічний покажчик_2023.pdf3,62 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.