Please use this identifier to cite or link to this item: http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/33259
Title: Патофізіологічні особливості механізмів когнітивної функції та їх взаємозв’язки з емоційним станом у студентів медичного університету
Authors: Скобенко, Марія Володимирівна
Некрасова, Наталія Олександрівна
Keywords: гіпокамп
орбітофронтальна кора
поясна звивина
консолідація пам’яті
когнітивні домени
емоційний фон
кодування
неокортекс
мигдалевидне тіло
2023у
Issue Date: Nov-2023
Publisher: Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна
Citation: Некрасова Н. О. Патофізіологічні особливості механізмів когнітивної функції та їх взаємозв’язки з емоційним станом у студентів медичного університету / Н. О. Некрасова, М. В. Скобенко // Психіатрія, неврологія та медична психологія. – 2023. – № 22. – С. 30–35.
Abstract: Вивчення патофізіологічних особливостей механізмів когнітивної функції та їх взаємозв’язки з емоційним станом впливу позитивних і негативних емоцій на процеси запам’ятовування є важливою темою, оскільки емоції впливають на нашу пам’ять та інші когнітивні процеси. За результатами проведеного опитування серед студентів Харківського національного медичного університету, кращі результати в запам’ятовуванні студенти отримують якщо інформація цікава, якщо є винагорода та немає знецінення мети, якщо при вивченні студенти відчувають позитивні емоції. Отримані знання можуть мати практичне значення в освіті, психологічній практиці, рекламі, маркетингу та багатьох інших галузях.
URI: http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/33259
ISSN: 2312-5675
Appears in Collections:Наукові праці. Кафедра неврології



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.