Please use this identifier to cite or link to this item: http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/33240
Title: Секрети голосоутворення або дослідження анатомії і фізіології голосових зв.язок
Authors: Фомін, Владлен Сергійович
Шевченко, Юлій Тимофійович
Приймак, Д.В.
Кузьміна, Дар’я Олександівна
Сухоносов, Роман Олександрович
Keywords: анатомія
фізіологія
голос
голосові зв'язки
2023у
Issue Date: 2023
Publisher: Perfect Publishing
Citation: Секрети голосоутворення або дослідження анатомії і фізіології голосових зв.язок / Ю. Т. Шевченко, В. С. Фомін, Д. В. Приймак [та ін.] // Scientific research in the modern world : Proceedings of the 7th International scientific and practical conference, Toronto, Canada, 4─6 May 2023. ─ Toronto, 2023. ─ P. 123─128.
Abstract: Безсумнівно, людство перебуває на більш високій ступені еволюційного розвитку, ніж тварини, що пояснюється більш складної організацією нервової системи. Саме завдяки цьому, люди мають можливість повноцінно спілкуватися один з одним. Комунікація є одним із найважливіших факторів спілкування, і мова відіграє в цьому процесі ключову роль. Тварини, на відміну від людей, здатні видавати звуки, що описують лише деякі їх емоції. Тоді як люди, здатні повноцінно викладати свої думки. Голос - це один із основних способів комунікації для людини. Він дозволяє передавати інформацію, висловлювати емоції та створювати музичні твори. І хоча голос для нас здається досить очевидним та зрозумілим, мало хто замислюється над тим, як він утворюється і якими процесами керується. У цій роботі розглянуто будову та роботу голосових зв'язок, їх вплив на звук та якість голосу.
URI: http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/33240
ISBN: 978-1-4879-3795-9
Appears in Collections:Наукові роботи молодих вчених. Кафедра анатомії людини, клінічної анатомії та оперативної хірургії

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Секрети голосоутворення.pdf819,49 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.