Please use this identifier to cite or link to this item: http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/33237
Title: Шлунок: таємниця харчової архітектури та творчого перетворення
Authors: Цикало, Б.М.
Фомін, Владлен Сергійович
Приймак, Д.В.
Шевченко, Юлій Тимофійович
Сухоносов, Роман Олександрович
Keywords: шлунок
анатомія
фізіологія
харчова архітектура
2023у
Issue Date: 2023
Publisher: Scientific Publishing Center “Sci-conf.com.ua”
Citation: Шлунок: таємниця харчової архітектури та творчого перетворення / Б. М. Цикало, В. С. Фомін, Д. В. Приймак [та ін.] // Modern problems of science, education and society : Proceedings of VIII International Scientific and Practical Conference, Kyiv, Ukraine, 9─11 October 2023 / SPC “Sci-conf.com.ua”. ─ Kyiv, 2023. ─ P. 183─188.
Abstract: Шлунок, один з найважливіших органів нашого травної системи, часто залишається в тіні більш відомих органів, таких як серцечи мозок. Проте його роль у нашому організмі є непересічною та дивовижною. Шлунок є не лише місцем, де перетравлюються їжа та напої, але й справжньою таємницею харчової архітектури та творчого перетворення. У цій роботі буде розглянуто внутрішній світ шлунка та розкрито його таємниці. Почнемо з вивчення його будови та функцій. Шлунок - це гнучкий м'язовий орган, який розташований між підшлунковою залозою та товстим кишківником. Він має унікальну структуру, яка дозволяє йому ефективно перетравлювати їжу та забезпечувати наш організм необхідними харчовими речовинами.
URI: http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/33237
ISBN: 978-966-8219-87-0
Appears in Collections:Наукові роботи молодих вчених. Кафедра анатомії людини, клінічної анатомії та оперативної хірургії

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Шлунок тези (1).pdf1,13 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.