Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/33180
Назва: Бібліотеки і суспільство: рух у часі та просторі
Автори: Киричок, І.В. (ред.)
Павленко, Т.Б. (ред.)
Куц О.В. (ред.)
Дата публікації: 2023
Бібліографічний опис: Бібліотеки і суспільство: рух у часі та просторі : матеріали V науково-практичної конференції з міжнародною участю (Харків, 24–25 жовтня 2023 р.) / Харк. нац. мед. ун-т ; [редкол.: І. В. Киричок, Т. Б. Павленко, О. В. Куц]. – Харків : ХНМУ, 2023. – 114 с. (іл.)
Короткий огляд (реферат): Збірка містить матеріали V науково-практичної конференції «Бібліотеки і суспільство: рух у часі та просторі» у яку увійшли праці фахівців університетських та публічних бібліотек, викладачів медичної вищої школи та лікарів України та Польщі. Представлено результати практичного досвіду та наукових досліджень від університетських і публічних бібліотек щодо практичного досвіду, зокрема під час воєнного стану, інноваційних напрямів роботи, використання штучного інтелекту, історичних розвідок тощо, визначено шляхи вирішення спільних проблем, обумовлених викликами сьогодення.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/33180
Розташовується у зібраннях:Бібліотеки і суспільство: рух у часі та просторі–2023

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Бібліотека і суспільство_2023_Матеріали Конференції.pdf3,89 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.