Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/33142
Назва: Проблема мікроплатику в продуктах харчування
Автори: Древаль, Мар'яна Василівна
Dreval, Maryana
Кайнара, Вадим Максимович
Теми: 2023у
Дата публікації: 24-лис-2023
Бібліографічний опис: Древаль М. В. Проблема мікроплатику в продуктах харчування / М. В. Древаль, В. М. Кайнара // Наукові відкриття та фундаментальні наукові дослідження: світовий досвід : матеріали III Міжнародної наукової конференції, м. Вінниця, 24листопада, 2023р. / Міжнародний центр наукових досліджень. ─ Вінниця : ТОВ «УКРЛОГОС Груп, 2023. – С. 329.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/33142
Розташовується у зібраннях:Наукові роботи молодих вчених. Кафедра гігієни та екології № 1

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Древаль Кайнара .pdf5 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.