Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/32976
Назва: Дослідження стресостійкості у студентів, що знаходяться в прифронтових регіонах
Автори: Береснєва, В.Т.
Маслова, Н.М.
Теми: стрессостійкість
студенти
2023у
Дата публікації: тра-2023
Бібліографічний опис: Береснєва В. Т. Дослідження стресостійкості у студентів, що знаходяться в прифронтових регіонах / В. Т. Береснєва, Н. М. Маслова // Теоретичні та прикладні аспекти фундаментальних медико-біологічних наук : матеріали Всеукраїнської студентської науково-практичної конференції, Львів, 18 травня 2023 р. – Львів : Видавництво Львівської політехніки, 2023. ─ С. 144─150.
Короткий огляд (реферат): Кожна людина в своєму житті стикалася з явищем стресу, але далеко не всі до кінця розуміють значення цього терміну та його наслідки. Повсякденна емоціональна, фізична та інтелектуальна праця, що є невід’ємною складовою життя людини має тісний зв’язок з різного типу перенавантаженнями. Студенти закладів вищої освіти щодня перевищують нормативний час, що призначений для розумової діяльності, віддають перевагу навчанню в пізні години чи в нічний час, поєднують повноцінний робочий день з дистанційною формою навчання, приймають участь у великій кількості поза університетських заходів, як освітнього, так і соціального характеру.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/32976
ISBN: 978-966-941-819-7
Розташовується у зібраннях:Наукові роботи молодих вчених. Кафедра фізіології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Береснєва, Маслова.pdf1,11 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.