Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/32851
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Олефіренко, Анна Сергіївна | - |
dc.contributor.author | Усенко, Світлана Георгіївна | - |
dc.date.accessioned | 2023-11-12T17:19:21Z | - |
dc.date.available | 2023-11-12T17:19:21Z | - |
dc.date.issued | 2023-11-01 | - |
dc.identifier.citation | Оліференко А. С. Фактори, що впливають на якість навчання в медичному університеті / А. С. Оліференко, С. Г Усенко // Synergu of knawlendge :New Horizonsin Global Scientific Research : I International scientific and phactical conference, Vancouver, Canada, November 01─03, 2023. – Vancouver, 2023. ─ P. 222─224. | en_US |
dc.identifier.uri | http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/32851 | - |
dc.description.abstract | Отримані дані впливу визначених факторів було перевірено щодо узгодженості думок експертів. Для цього було обчислено коефіцієнт конкордації, який дорівнює 0,669 для нашого опитування, що вказує на середню узгодженість і можливість прийняття результатів експертного оцінювання (0 означає відсутність узгодженості, а 1 - повну узгодженість). Таким чином, найбільш вагомими факторами, які впливають на якість навчання у медичному університеті, є дистанційна форма навчання та недостатність практичних навичок. | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.subject | фактори ризику | en_US |
dc.subject | дистанційне навчання | en_US |
dc.subject | анкета | en_US |
dc.subject | опитування | en_US |
dc.subject | коефіцієнт конкордації | en_US |
dc.subject | 2023у | en_US |
dc.title | Фактори, що впливають на якість навчання в медичному університеті | en_US |
dc.type | Thesis | en_US |
Appears in Collections: | Наукові праці. Кафедра громадського здоров'я та управління охороною здоров'я |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
ФАКТОРИ, ЩО ВПЛИВАЮТЬ НА ЯКІСТЬ НАВЧАННЯ доповненні.docx | 21,44 kB | Microsoft Word XML | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.