Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/32666
Назва: Державна політика вдосконалення стоматологічної допомоги населенню України
Автори: Смородський, Віталій Олександрович
Теми: державна політика
вдосконалення
стоматологічна допомога
населення
2023у
Дата публікації: 2023
Бібліографічний опис: Смородський В. О. Державна політика вдосконалення стоматологічної допомоги населенню України : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «магістр» : 281 – Публічне управління та адміністрування / В. О. Смородський ; Харківський національний медичний університет. – Харків : ХНМУ, 2023. – 92 с.
Короткий огляд (реферат): Проаналізовано сучасний стан та перспективи розвитку стоматологічної служби в Україні; визначено головні чинники, що спричиняють низький рівень стоматологічного здоров’я населення; визначено аспекти регуляторного впливу держави на забезпечення населення стоматологічною допомогою; проаналізовано діяльність стоматологічного закладу, як структурної одиниці, з точки зору його розвитку і визначити існуючі проблеми, розробити рекомендації з управління; розширено уявлення щодо підвищення ефективності реалізації державних та регіональних програм стоматологічної допомоги населенню на прикладі діяльності існуючого стоматологічного закладу; визначено концептуальні підходи, спрямовані на забезпечення ефективної реалізації програм профілактики стоматологічних захворювань, а також напрями підвищення якості та доступності стоматологічної допомоги населенню; розроблено науково-практичні рекомендації щодо реалізації методів управління видатками місцевих бюджетів на охорону здоров’я та стоматологічну допомогу.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/32666
Розташовується у зібраннях:Магістерські роботи. Публічне управління та адміністрування
Наукові роботи молодих вчених. Кафедра громадського здоров'я та управління охороною здоров'я



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.