Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/31532
Назва: Стереотипи харчової поведінки студентів як фактор ризику неінфекційної захворюваності
Автори: Мокрякова, Марина Іванівна
Mokriakova, Maryna
Оліфіренко, Діана Єгорівна
Дата публікації: 21-жов-2022
Бібліографічний опис: Оліфіренко Д. Є. Стереотипи харчової поведінки студентів як фактор ризику неінфекційної захворюваності / Д. Є. Оліфіренко, М. І. Мокрякова // Наукові тренди постіндустріального суспільства : матеріали III Міжнародної наукової конференції, м. Дніпро, 21 жовтня, 2022 р. — Вінниця : Європейська наукова платформа, 2022. — С. 205.
Короткий огляд (реферат): Дізнатися харчові переваги та їх вплив на стан фізичного розвитку у студентів та обґрунтувати шляхи оптимізації харчування
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/31532
Розташовується у зібраннях:Наукові роботи молодих вчених. Кафедра гігієни та екології № 1

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
5 Дніпро.pdfСтереотипи харчової поведінки студентів як фактор ризику неінфекційної захворюваності1,67 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.