Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/31532
Назва: | Стереотипи харчової поведінки студентів як фактор ризику неінфекційної захворюваності |
Автори: | Мокрякова, Марина Іванівна Mokriakova, Maryna Оліфіренко, Діана Єгорівна |
Дата публікації: | 21-жов-2022 |
Бібліографічний опис: | Оліфіренко Д. Є. Стереотипи харчової поведінки студентів як фактор ризику неінфекційної захворюваності / Д. Є. Оліфіренко, М. І. Мокрякова // Наукові тренди постіндустріального суспільства : матеріали III Міжнародної наукової конференції, м. Дніпро, 21 жовтня, 2022 р. — Вінниця : Європейська наукова платформа, 2022. — С. 205. |
Короткий огляд (реферат): | Дізнатися харчові переваги та їх вплив на стан фізичного розвитку у студентів та обґрунтувати шляхи оптимізації харчування |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/31532 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові роботи молодих вчених. Кафедра гігієни та екології № 1 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
5 Дніпро.pdf | Стереотипи харчової поведінки студентів як фактор ризику неінфекційної захворюваності | 1,67 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.