Please use this identifier to cite or link to this item: http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/31513
Title: Вивчення дієвості використання проєктної технології навчання в післядипломній професійній підготовці здобувачів стоматологічного профілю на формувальному етапі експерименту
Authors: Худякова, Марина Борисівна
Каліна, Катерина Євгеніївна
Keywords: проєктна технологія навчання
післядипломна освіта
здобувачі стоматологічного профілю
констатувальний експеримент
Issue Date: 29-Nov-2022
Citation: Худякова М. Б. Вивчення дієвості використання проєктної технології навчання в післядипломній професійній підготовці здобувачів стоматологічного профілю на формувальному етапі експерименту / М. Б. Худякова, К. Є. Каліна // Інноваційні технології в науці та освіті. Європейський досвід : V Міжнародна конференція (Дніпро, 29 листопада 2022 р. – Дніпро : Журфонд, 2022. – С. 107–113.
Abstract: На формувальному етапі визначені особливості застосування проєктної технології навчання у професійній підготовці здобувачів стоматологічного профілю на післядипломному етапі освіти. Було оновлено та вдосконалено навчально-методичний комплекс дисципліни та упроваджено проєкти на практичних заняттях навчальної дисципліни «Сучасні погляди на проблеми захворювань пародонта у дорослих та дітей». Розроблені методичні рекомендації щодо впровадження проєктної технології навчання у професійну підготовку здобувачів стоматологічного профілю на післядипломному етапі освіти на підставі отриманих результатів педагогічного експерименту, які свідчать про позитивну динаміку рівня успішності здобувачів освіти. Методичні рекомендації містять практичні поради щодо створення проєктів та можливості їх реалізації в процесі викладання навчальної дисципліни «Сучасні погляди на проблеми захворювань пародонта у дорослих та дітей».
URI: http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/31513
Appears in Collections:Наукові праці. Кафедра стоматології

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
29.12.22 V khudiakova, Kalina Dnipro стаття.pdf2,35 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.