Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/31358
Назва: Хронічні коронарні синдроми. Загальні напрямки терапії
Автори: Біловол, O.M.
Князькова, I.I.
Теми: хронічний коронарний синдром
ішемія
реваскуляризація
медикаментозна терапія
Дата публікації: 2022
Бібліографічний опис: Біловол О. М. Хронічні коронарні синдроми. Загальні напрямки терапії / О. М. Біловол, І. І. Князькова // Ліки України. – 2022. – № 8. – С. 33–39.
Короткий огляд (реферат): У статті детально описано сучасну стратегію ведення пацієнтів з хронічним коронарним синдромом (стабільною ішемічною хворобою серця), яка має бути спрямована на відновлення балансу між потребою міокарда в кисні та його доставкою, і повинна бути вирішеною адекватним обсягом вторинної профілактики, що має на меті запобігання розвитку гострого коронарного синдрому та несприятливих наслідків. Наведено рекомендації щодо способу життя для пацієнтів з хронічним коронарним синдромом, основні напрямки і цілі терапії, надано рекомендації щодо антиішемічних препаратів, антиагрегантної та антитромбоцитарної терапії для пацієнтів із хронічним коронарним синдромом. Детально перераховано показання до реваскуляризації у хворих на стабільну стенокардію або безбольову ішемію міокарда.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/31358
Розташовується у зібраннях:Наукові праці. Кафедра клінічної фармакології та внутрішньої медицини

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Біловол, Князькова_Хронічні коронарні синдроми.pdf325,46 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.