Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/31281
Назва: Ефективність плазмотерапії у жінок з ендокринним фактором безпліддя
Автори: Захаренкова, Анастасія Володимирівна
Теми: плазмотерапія
ендокринний фактор безпліддя репродуктологія
оваріальний резерв
PRP-терапія
репродуктологія
Дата публікації: 19-тра-2022
Бібліографічний опис: Захаренкова А. В. Ефективність плазмотерапії у жінок з ендокринним фактором безпліддя / А. В. Захаренкова // Від експериментальної та клінічної патофізіології до досягнень сучасної медицини і фармації : тези доповідей ІV науково-практичної конференції студентів та молодих вчених з міжнародною участю (Харків, 9 травня 2022 р.). – Харків : Вид-во НФаУ, 2022. – С. 156–157.
Короткий огляд (реферат): За останнє десятиріччя спостерігається різке збільшення випадків успішного застосування аутоплазми, збагаченої тромбоцитами (PRP-platelet rich plasma) в медицині. Зовсім нещодавно були отримані дані про ефективність застосування плазмотерапії у жінок зі зниженим оваріальним резервом. Метою роботи було - оцінка ефективності застосування інтракортикальних ін’єкцій аутоплазми, збагаченої тромбоцитами у жінок з ендокринним фактором безпліддя. Проведено дослідження маркерів оваріального резерву у дванадцяти жінок, віком від 32 до 42 років з діагнозом: безпліддя первинне, ендокринний фактор. У ході проведеного дослідження була виявлена позитивна динаміка показників оваріального резерву після застосування інтракортикальних ін’єкцій аутоплазми, збагаченої тромбоцитами у жінок з ендокринним фактором безпліддя, про що свідчить зниження базального рівня ФСГ, підвищення рівня інгібіну В, незначне підвищення рівня АМГ та збільшення закладки антральних фолікулів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/31281
Розташовується у зібраннях:Наукові роботи молодих вчених. Кафедра акушерства та гінекології № 2

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Захаренкова.pdf346,75 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.