Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/31201
Назва: Study of changes in students' diet during martial law
Автори: Gerasymenko, Olga
Герасименко, Ольга Ігорівна
Radchenko, Pavlo
Радченко, Павло Олександрович
Дата публікації: 28-жов-2022
Бібліографічний опис: Gerasimenko O. І. Study of changes in students' diet during martial law / O. І. Gerasimenko, P. O. Radchenko // Theory and practice of modern science : Proceedings of the IV International Scientific and Theoretical Conference, October 28, 2022, Kraków, Republic of Poland : collection of scientific papers «SCIENTIA» / European Scientific Platform. – Kraków, 2022. – P. 165–166.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/31201
Розташовується у зібраннях:Наукові праці. Кафедра гігієни та екології № 1

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Краків.pdfStudy of changes in students' diet during martial law99,98 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.