Please use this identifier to cite or link to this item: http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/31041
Title: Особливості динаміки показників основних психофізіологічних функцій студентів під час навчання у медичному коледжі
Authors: Усенко, Сергій Анатолійович
Усенко, Світлана Георгіївна
Дяченко, Марина Сергіївна
Красножон, Наталя Миколаївна
Keywords: психологічні функції
професійна адаптація
студент
індекс сили нервових процесів
психологічні показники
Issue Date: 23-Feb-2022
Citation: Особливості динаміки показників основних психофізіологічних функцій студентів під час навчання у медичному коледжі / С. А. Усенко, С. Г. Усенко, М. С. Дяченко, Н. М. Красножон // // Медицина. Виклики. Освіта : матеріали IX науково-практичної конференції, Бахмут, Харків, 23–24 лютого 2022 р. – Бахмут ; Харків, 2022. – С. 56–57.
Abstract: На підставі отриманих даних нами було розроблено комплекс профілактичних заходів для формуї\ання специфічних механізмів професійної адаптації за рахунок можливого професійного відбору підлітків на навчання, раціоналізації навчального процесу з урахуванням вікових особливостей підлітків, які навчаються. Нами також було запропоновано включення вправ професійно-прикладної фізичної підготовки у курс занять з фізичної культури, а саме «скандинавської ходи» у теплий та перехідний період року та лижної підготовки у холодний період року. Суттєвим позитивним моментом є робота в групах психологічної розгрузки з психологічного консультування та психологічної реабілітації, які проводяться практичним психологом медичного коледжу.
URI: http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/31041
Appears in Collections:Наукові праці. Кафедра громадського здоров'я та управління охороною здоров'я

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Усенко (1).doc25,5 kBMicrosoft WordView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.