Please use this identifier to cite or link to this item: http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/29969
Title: Прогнозування перебігу та ускладнень гострої лімфобластної лейкемії у дітей на підставі показників ендотеліальної дисфункції, імунітету та білків теплового шоку
Authors: Одинець, Ю.В.
Кондратюк, Т.О.
Keywords: лейкоз
діти
білки теплового шоку
ендотеліальна дисфункція
Issue Date: Mar-2021
Publisher: Харківський національний медичний університет
Citation: Одинець Ю. В. Прогнозування перебігу та ускладнень гострої лімфобластної лейкемії у дітей на підставі показників ендотеліальної дисфункції, імунітету та білків теплового шоку / Ю. В. Одинець, Т. О. Кондратюк // Проблемні питання діагностики та лікування дітей з соматичною патологією : матеріали Української науково-практичної конференції лікарів-педіатрів з міжнародною участю, Харків, 17–18 березня 2021 року / Харківський національний медичний університет. – Харків, 2021. – С. 67.
Abstract: Гостра лімфобластна лейкемія (ГЛЛ) посідає лідируючу позицію серед онкогематологічних захворювань дитячого віку. ГЛЛ продовжує асоціюватися з виникненням великої кількості ускладнень на тлі самого захворювання та терапії (інфекційні процеси, сепсис, септичний шок, геморагічний синдром та дисфункції органів у вигляді синдрому поліорганної недостатності).
URI: https://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/29969
Appears in Collections:Наукові роботи молодих вчених. Кафедра педіатрії № 2

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Тези Одинець, Кондратюк.docx18,43 kBMicrosoft Word XMLView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.