Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/29673
Назва: Формування педагогічної майстерності майбутніх учителів історії та права в процесі професійної підготовки
Автори: Булиніна, Оксана Дмитрівна
Булинін, Владислав Олександрович
Теми: педагогічна майстерність у майбутніх педагогів
педагогічне дослідження
Дата публікації: 27-січ-2021
Бібліографічний опис: Булиніна О. Д. Формування педагогічної майстерності майбутніх учителів історії та права в процесі професійної підготовки / О. Д. Булиніна, В. О. Булинін // World Science: Problems, Prospects and Innovations : Abstracts of V International Scientific and Practical Conference, Toronto, Canada, 27–29 January 2021. – Toronto, 2021. – P. 330–337.
Короткий огляд (реферат): Аналіз відповідей респондентів дає підстави стверджувати, що в судженнях абітурієнтів і студентів прослідковується єдиний підхід до питань щодо заробітної плати, сім’ї та друзів. Обидві категорії опитаних погано уявляють собі умови праці фахівця з історії та права. Опитування вчителів-практиків показало, що на їхню професійну спрямованість впливають такі фактори, як заняття улюбленим видом діяльності, колектив, заробітна плата, матеріально-технічне забезпечення. Помітним є той факт, що респондентів-учителів слабо мотивують такі чинники як престижність професії та думка родини.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/29673
Розташовується у зібраннях:Наукові праці. Кафедра фізіології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Бyлиніна О., Булинін В..pdf6,6 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.