Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/29231
Назва: Организация контроля пестицидов в пищевых продуктах
Автори: Алиев, Самардин Партоевич
Усенко, Светлана Георгиевна
Усенко, Сергей Анатольевич
Теми: пищевые продукты
остатки пестицидов
заболеваемость
лаборатория
Дата публікації: 22-кві-2021
Бібліографічний опис: Алиев С. П. Организация контроля пестицидов в пищевых продуктах / С. П. Алиев, С. Г. Усенко, С. А. Усенко // Громада. Медицина. Освіта : матеріали VІІІ Міжнародної науковопрактичної конференції, 22–23 квітня 2021 р. – Бахмут-Харків : ХМАПО, АМУ, БМФК, 2021. – С. 9–11.
Короткий огляд (реферат): Современная система контроля остатков пестицидов в пищевых продуктах РТ (Республика Таджикистан) остро нуждается в разработке и утверждении стратегии по обеспечению безопасности пищевых продуктов путем гармонизации нормативно-законодательной базы, знаний и навыков специалистов, внедрения современных подходов контроля, основанных га анализе риска, консолидации и переоснащения лабораторий.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/29231
Розташовується у зібраннях:Наукові праці. Кафедра громадського здоров'я та управління охороною здоров'я

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ОРГАНИЗАЦИЯ КОНТРОЛЯ.doc35,5 kBMicrosoft WordПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.