Please use this identifier to cite or link to this item: http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/28982
Title: Формування soft skills у студентів закладів вищої медичної освіти в процесі вивчення латинської мови та медичної термінології
Authors: Некрашевич, Тетяна Василівна
Некрашевич, Татьяна Васильевна
Nekrashevich, Tatiana
Keywords: soft skills
медична освіта
Інноваційні методи
гейміфікація
Issue Date: 4-Jun-2021
Publisher: Астрая
Citation: Некрашевич Т. В. Формування soft skills у студентів закладів вищої медичної освіти в процесі вивчення латинської мови та медичної термінології / Т. В. Некрашевич // Сучасні тенденції вивчення та навчання іноземних мов : матеріали І Міжнародної науково-практичної онлайн конференції, Полтава, 4 червня 2021 р. ‒ Полтава : Астрая, 2021. ‒ С. 159‒161.
Abstract: У статті проведено теоретичний аналіз аспектів формування soft skills у студентів закладів вищої медичної освіти та обгрунтовано актуальність здобуття студентами soft skills. У дослідженні виявлено, що важливим напрямком процесу освітньо-професійного становлення студентів-медиків є сформованість комунікативних та соціальних навичок «soft skills». Визначено поняття soft skills майбутніх медиків. Процес формування «м`яких навичок» ідентифікований як форма едукації, що реалізується через парадигму комунікативних процесів між здобувачами освіти, викладачами та медичними працівниками.
Description: методика викладання
URI: https://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/28982
Appears in Collections:Наукові праці. Кафедра латинської мови та медичної термінології

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Некрашевич Т.В. .docxметодологія13,51 kBMicrosoft Word XMLView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.