Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/28970
Назва: Пищевой краситель тартразин - фактор риска развития нефропатии
Автори: Губина-Вакулик, Галина Ивановна
Горбач, Татьяна Викторовна
Денисенко, С.А.
Гойдина, В.С.
Дата публікації: 6-кві-2021
Видавництво: НФаУ
Бібліографічний опис: Пищевой краситель тартразин - фактор риска развития нефропатии / Г. И. Губина–Вакулик, Т. В. Горбач, С. А. Денисенко, В. С. Гойдина // Фізіологія, валеологія, медицина: сучасний стан та перспективи розвитку : матеріали Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції (06 квітня 2021 р., м. Харків). – Xарків : НФаУ, 2021. – С. 59–60.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/28970
Розташовується у зібраннях:Наукові праці. Кафедра біологічної хімії

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Губина-Вакулик 59-60.pdf402,33 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.