Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/28970
Назва: | Пищевой краситель тартразин - фактор риска развития нефропатии |
Автори: | Губина-Вакулик, Галина Ивановна Горбач, Татьяна Викторовна Денисенко, С.А. Гойдина, В.С. |
Дата публікації: | 6-кві-2021 |
Видавництво: | НФаУ |
Бібліографічний опис: | Пищевой краситель тартразин - фактор риска развития нефропатии / Г. И. Губина–Вакулик, Т. В. Горбач, С. А. Денисенко, В. С. Гойдина // Фізіологія, валеологія, медицина: сучасний стан та перспективи розвитку : матеріали Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції (06 квітня 2021 р., м. Харків). – Xарків : НФаУ, 2021. – С. 59–60. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/28970 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові праці. Кафедра біологічної хімії |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Губина-Вакулик 59-60.pdf | 402,33 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.