Please use this identifier to cite or link to this item: http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/28859
Title: Застосування мультимедійних програмних засобів навчання на прикладі онлайн платформи Quizlet під час викладання курсу латинської мови та медичної термінології
Authors: Дюрба, Діна Вікторівна
Дюрба, Дина Викторовна
Durba, Dina
Keywords: латинська мова
інтерактивні форми навчання
медичний ЗВО
мультимедійний метод навчання
Issue Date: 17-Mar-2021
Publisher: ХНМУ
Citation: Дюрба Д. В. Застосування мультимедійних програмних засобів навчання на прикладі онлайн платформи Quizlet під час викладання курсу латинської мови та медичної термінології / Д. В. Дюрба // Інноваційні технології навчання: досвід впровадження та перспективи розвитку : матеріали 54 навчально-методичної конференції ХНМУ (Харків, 17 березня 2021 р.) / Міністерство охорони здоров'я України, Харківський національний медичний університет. – Харків : ХНМУ, 2021. – Вип. 11. – С. 45–47.
Abstract: Свідомість людей сучасного нам світу стрімко змінюється. Ці зміни безпосередньо відображаються і на освітньому процесі, адже сучасний викладач закладу вищої освіти працює із студентами, що виросли, буквально з ґаджетами в руках, до того ж вони з раннього дитинства звикли мати вільний доступ до будь-якої інформації, вони щодня взаємодіють із величезною кількістю контенту та між собою онлайн більше, аніж офлайн. Проте не зважаючи на те, що цифрове покоління ззовні виглядає просунутим і сучасним, практика роботи із ним показує, шо так само, як і 10 років тому, більшість сучасних студентів не дуже вдало орієнтуються у масивах інформації, що нас оточує. Саме тому ми маємо запропонувати їм якісний і зрозумілий, логічний і структурований контент.
Description: мультимедійні засоби навчання
URI: https://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/28859
Appears in Collections:Наукові праці. Кафедра латинської мови та медичної термінології

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Дюрба_метод. конф.docxметодика викладання20,74 kBMicrosoft Word XMLView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.