Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/28351
Назва: | Химико-санитарное изслѣдованіе колбасных издѣлый и рубленнаго мяса |
Інші назви: | Химико-санитарное исследование колбасных изделий и рубленного мяса |
Автори: | Зеннинг, А.И. |
Дата публікації: | 1903 |
Бібліографічний опис: | Зеннинг, А. И. Химико-санитарное изслѣдованіе колбасных издѣлый и рубленнаго мяса : дис. ... магистра фармации / А. И. Зеннинг; Императорский Юрьевский Университет, Гигіеническая Лабораторія. – Юрьев : Печатано въ типографіи К. Маттисена, 1903. – 94 с. : табл. – Является частью издательского конволюта. |
Опис: | Является частью издательского конволюта: Антоневич, Р. В. Бойня съ санитарной точки зрѣнія [Текст] : дис. ... д-ра медицины / Р. В. Антоневич ; Императорская Военно-Медицинская Академія, Гигіеническая лабораторія проф. С. В. Шидловскаго. – С.-Петербург : Товарищество «Печатня С. П. Яковлева», 1899. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/28351 |
Розташовується у зібраннях: | Дисертації 1805-1940 рр. |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
ЗЕННИНГ_АИ.pdf | 123,23 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.