Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/25669
Назва: | Къ вопросу о вліяніи высокой и низкой температуръ пищи и питья на усвоеніе азотистыхъ частей у здоровых людей |
Інші назви: | К вопросу о влиянии высокой и низкой температуры пищи и питья на усвоение азотистых частей у здоровых людей |
Автори: | Нарбутъ, С.О. |
Дата публікації: | 1887 |
Бібліографічний опис: | Нарбутъ С. О. Къ вопросу о вліяніи высокой и низкой температуръ пищи и питья на усвоеніе азотистыхъ частей у здоровых людей : д-ра медицины / С. О. Нарбутъ. – С.-Петербург : Типографія М. М. Стасюлевича, 1887. – 32 с. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/25669 |
Розташовується у зібраннях: | Дисертації 1805-1940 рр. |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
НАРБУТ_СО_64820.pdf | 22,23 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.