Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/25669
Назва: Къ вопросу о вліяніи высокой и низкой температуръ пищи и питья на усвоеніе азотистыхъ частей у здоровых людей
Інші назви: К вопросу о влиянии высокой и низкой температуры пищи и питья на усвоение азотистых частей у здоровых людей
Автори: Нарбутъ, С.О.
Дата публікації: 1887
Бібліографічний опис: Нарбутъ С. О. Къ вопросу о вліяніи высокой и низкой температуръ пищи и питья на усвоеніе азотистыхъ частей у здоровых людей : д-ра медицины / С. О. Нарбутъ. – С.-Петербург : Типографія М. М. Стасюлевича, 1887. – 32 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/25669
Розташовується у зібраннях:Дисертації 1805-1940 рр.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
НАРБУТ_СО_64820.pdf22,23 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.