Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/25073
Назва: Аналіз індексу напруженості адаптації у студентів-медиків залежно від статі
Автори: Мунтянова, А.А.
Яковенко, А.Е.
Дунаєва, О.В.
Теми: індекс напруженості адаптації
індекс Гаркаві
студенти
Дата публікації: 30-тра-2019
Бібліографічний опис: Мунтянова А. А. Аналіз індексу напруженості адаптації у студентів-медиків залежно від статі / А. А. Мунтянова, А. Е. Яковенко, О. В. Дунаєва // Kharkiv international annual scientific meeting (KhIASM) 2019 : збірник матеріалів науково-практичної конференції студентів, молодих вчених та лікарів (Харків, 30–31 травня 2019 р.) / за ред. В. М. Лісового, відповідальний за випуск Г. М. Кожина ; Міністерство освіти і науки України, Харківський національний медичний університет. – Харків, 2019. – С. 92‒93.
Короткий огляд (реферат): Стан здоров’я студентів-медиків, шляхи його збереження та зміцнення – актуальна проблема, яка потребує комплексного підходу. Вивчення адаптаційних можливостей організму в якості інтегрального критерію здоров’я найбільш важливі, тому що адаптація відображає взаємозв’язок організму з навколишнім середовищем та визначає ризик розвитку захворювань та рівень здоров’я. Тому метою наших досліджень було: дослідити здоров’я, функціональні можливості організму, особливості адаптації студентів медичного університету в залежності від статі. Встановити порушення здоров’я, високий рівень тривожності, напруження функції серцево-судинної системи та центральних механізмів регуляції. Оцінити стан здоров’я та психофізіологічні особливості, виявити адаптивні можливості, на основі цього виявити студентів, які менш стійкі до різних рівнів напруженості.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/25073
Розташовується у зібраннях:Наукові роботи молодих вчених. Кафедра фізіології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Мунтянова, Дунаева.pdf3,46 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.