Please use this identifier to cite or link to this item: http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/24822
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorШаповал, О.М.-
dc.contributor.authorЛенчик, Л.В.-
dc.date.accessioned2019-11-21T08:56:41Z-
dc.date.available2019-11-21T08:56:41Z-
dc.date.issued2017-10-
dc.identifier.citationШаповал О. М. Перспективи використання соку вишні для профілактики тромбоутворення / О. М. Шаповал, Л. В. Ленчик // V національний з’їзд Фармакологів України : тези доповідей, 18–20 жовт. 2017 р, м. Запоріжжя. – Запоріжжя, 2017. – С. 223–224.ru_RU
dc.identifier.urihttps://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/24822-
dc.language.isoukru_RU
dc.titleПерспективи використання соку вишні для профілактики тромбоутворенняru_RU
dc.typeThesisru_RU
Appears in Collections:Наукові праці. Кафедра фармакології та медичної рецептури

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Шаповал О.М.-ЗФУ-17.docx15,03 kBMicrosoft Word XMLView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.