Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/24780
Назва: | Глутамат натрію як харчова добавка і її вплив на здоров'я |
Автори: | Кателевська, Наталія Миколаївна Косілова, Ольга Юріївна Волков, Ігор Ігорович |
Теми: | глутамат натрію здоров'я м'ясні вироби харчові добавки |
Дата публікації: | жов-2019 |
Видавництво: | European Scientific Platform |
Бібліографічний опис: | Волков І. І. Глутамат натрію як харчова добавка і її вплив на здоров'я / І. І. Волков, О. Ю. Косілова, Н. М. Кателевська // Scientific discoveries: projects, strategies and development : The International Scientific and Practical Conference, Edinburgh, UK, 25 October 2019 : collection of scientific papers / European Scientific Platform. – Edinburgh, 2019. – Vol. 2. – P. 38‒40. |
Короткий огляд (реферат): | В роботі розглянуто актуальні питання впливу глутамату натрію на здоров'я населення. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/24780 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові праці. Кафедра гігієни та екології № 1 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Волков, Косилова, Кателевська.pdf | 191,61 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.