Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/24780
Назва: Глутамат натрію як харчова добавка і її вплив на здоров'я
Автори: Кателевська, Наталія Миколаївна
Косілова, Ольга Юріївна
Волков, Ігор Ігорович
Теми: глутамат натрію
здоров'я
м'ясні вироби
харчові добавки
Дата публікації: жов-2019
Видавництво: European Scientific Platform
Бібліографічний опис: Волков І. І. Глутамат натрію як харчова добавка і її вплив на здоров'я / І. І. Волков, О. Ю. Косілова, Н. М. Кателевська // Scientific discoveries: projects, strategies and development : The International Scientific and Practical Conference, Edinburgh, UK, 25 October 2019 : collection of scientific papers / European Scientific Platform. – Edinburgh, 2019. – Vol. 2. – P. 38‒40.
Короткий огляд (реферат): В роботі розглянуто актуальні питання впливу глутамату натрію на здоров'я населення.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/24780
Розташовується у зібраннях:Наукові праці. Кафедра гігієни та екології № 1

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Волков, Косилова, Кателевська.pdf191,61 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.