Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/24780
Title: | Глутамат натрію як харчова добавка і її вплив на здоров'я |
Authors: | Кателевська, Наталія Миколаївна Косілова, Ольга Юріївна Волков, Ігор Ігорович |
Keywords: | глутамат натрію здоров'я м'ясні вироби харчові добавки |
Issue Date: | Oct-2019 |
Publisher: | European Scientific Platform |
Citation: | Волков І. І. Глутамат натрію як харчова добавка і її вплив на здоров'я / І. І. Волков, О. Ю. Косілова, Н. М. Кателевська // Scientific discoveries: projects, strategies and development : The International Scientific and Practical Conference, Edinburgh, UK, 25 October 2019 : collection of scientific papers / European Scientific Platform. – Edinburgh, 2019. – Vol. 2. – P. 38‒40. |
Abstract: | В роботі розглянуто актуальні питання впливу глутамату натрію на здоров'я населення. |
URI: | https://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/24780 |
Appears in Collections: | Наукові праці. Кафедра гігієни та екології № 1 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Волков, Косилова, Кателевська.pdf | 191,61 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.