Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/24773
Назва: | Особливості впливу глутамату натрію на здоров’я людини |
Автори: | Волков, Ігор Ігорович Кателевська, Наталія Миколаївна Нестеренко, В.Г. |
Теми: | Глутамат натрію продукти харчування м'ясні вироби здоров’я |
Дата публікації: | 2019 |
Бібліографічний опис: | Волков І. І. Особливості впливу глутамату натрію на здоров’я людини / І. І. Волков, Н. М. Кателевська, В. Г. Нестеренко // Magyar Tudományos Journal. – 2019. ‒ № 34. – С. 42‒44. |
Короткий огляд (реферат): | В науковій публікації розглянуто особливості впливу глутамату натрію на здоров’я людини. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/24773 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові праці. Кафедра гігієни та екології № 1 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Nesterenko, Volkov, Katelevskaya+.pdf | 199 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.