Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/23834
Назва: | Determination of Amino Acid Composition in the Harpagophytum procumbens Root |
Автори: | Kriukova, Anna Vladymyrova, I.M. Levashova, Olga Tishakova, Tatiyna Stanislavovna |
Теми: | amino acids Harpagophytum procombens high performance liquid chromatography |
Дата публікації: | 2019 |
Бібліографічний опис: | Determination of Amino Acid Composition in the Harpagophytum procumbens Root / A. I. Kriukova, I. M. Vladymyrova, O. L. Levashova, T. S. Tishakova // Dhaka University Journal of Pharmaceutical Sciences. – 2019. – V. 18, № 1. – P. 85–91. |
Короткий огляд (реферат): | The amino acid composition of the roots of Harpagophytum procumbens was investigated by the method of high performance liquid chromatography (HPLC) with preliminary derivatization. Sixteen free and thirteen bound amino acids were quantitatively determined. The content of protein-bound amino acids was calculated. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/23834 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові праці. Кафедра медичної та біоорганічної хімії |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
A.I. Kriukova I.M. Vladymyrova O.L. Levashova and T.S. Tishakova.pdf | 189,83 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.