Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/23834
Назва: Determination of Amino Acid Composition in the Harpagophytum procumbens Root
Автори: Kriukova, Anna
Vladymyrova, I.M.
Levashova, Olga
Tishakova, Tatiyna Stanislavovna
Теми: amino acids
Harpagophytum procombens
high performance liquid chromatography
Дата публікації: 2019
Бібліографічний опис: Determination of Amino Acid Composition in the Harpagophytum procumbens Root / A. I. Kriukova, I. M. Vladymyrova, O. L. Levashova, T. S. Tishakova // Dhaka University Journal of Pharmaceutical Sciences. – 2019. – V. 18, № 1. – P. 85–91.
Короткий огляд (реферат): The amino acid composition of the roots of Harpagophytum procumbens was investigated by the method of high performance liquid chromatography (HPLC) with preliminary derivatization. Sixteen free and thirteen bound amino acids were quantitatively determined. The content of protein-bound amino acids was calculated.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/23834
Розташовується у зібраннях:Наукові праці. Кафедра медичної та біоорганічної хімії

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
A.I. Kriukova I.M. Vladymyrova O.L. Levashova and T.S. Tishakova.pdf189,83 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.