Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/23545
Назва: Принципи організації вигодовування та харчування здорових дітей раннього віку. Методичні вказівки для підготовки до практичних занять для студентів 3 курсу медичних факультетів
Автори: Фролова, Тетяна Володимирівна
Стенкова, Наталія Федорівна
Терещенкова, Ірина Іванівна
Барська, Ліна Яківна
Сіняєва, Ірина Резівна
Теми: вигодовування
харчування
грудне вигодовування
лактація
МР2019
Дата публікації: 2019
Бібліографічний опис: Принципи організації вигодовування та харчування здорових дітей раннього віку : методичні вказівки для підготовки до практичних занять для студентів 3 курсу медичних факультетів / упоряд.: Т. В. Фролова, Н. Ф. Стенкова, І. І. Терещенкова, Л. Я. Барська. І. Р. Сіняєва. – Харків : ХНМУ, 2019. – 37 с.
Опис: Рекомендовано вченою радою ХНМУ. Протокол №5 від 23.05.2019 р.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/23545
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні видання. Кафедра пропедевтики педіатрії № 1

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
вигодовування.pdf606,59 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.