Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/23545
Назва: | Принципи організації вигодовування та харчування здорових дітей раннього віку. Методичні вказівки для підготовки до практичних занять для студентів 3 курсу медичних факультетів |
Автори: | Фролова, Тетяна Володимирівна Стенкова, Наталія Федорівна Терещенкова, Ірина Іванівна Барська, Ліна Яківна Сіняєва, Ірина Резівна |
Теми: | вигодовування харчування грудне вигодовування лактація МР2019 |
Дата публікації: | 2019 |
Бібліографічний опис: | Принципи організації вигодовування та харчування здорових дітей раннього віку : методичні вказівки для підготовки до практичних занять для студентів 3 курсу медичних факультетів / упоряд.: Т. В. Фролова, Н. Ф. Стенкова, І. І. Терещенкова, Л. Я. Барська. І. Р. Сіняєва. – Харків : ХНМУ, 2019. – 37 с. |
Опис: | Рекомендовано вченою радою ХНМУ. Протокол №5 від 23.05.2019 р. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/23545 |
Розташовується у зібраннях: | Навчально-методичні видання. Кафедра пропедевтики педіатрії № 1 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
вигодовування.pdf | 606,59 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.